Terug naar boven

Creativ Floc-systeem Decoratief en robuust

Creativ Floc 47 – een product dat zijn kwaliteiten al jarenlang bewijst. Als rationele wandafwerking voor de meest uiteenlopende toepassingen zijn decochips niet meer weg te denken. De grote keuze uit 30 Creativ Flow-kleuren biedt talrijke combinatiemogelijkheden. Voeg daar het kleurontwerpsysteem Brillux Scale aan toe voor een eenvoudige en stijlvaste kleurvormgeving.

In private woonruimtes, winkelinrichtingen of horecazaken – naast de klassieke toepassingen in trappenhuizen biedt het Creativ Floc-systeem een zeer breed scala aan mogelijkheden als het gaat om creatieve en ook zeer duurzame oppervlakteafwerkingen. Vooral in residentiële en commerciële projecten die intensief worden belopen, is het Creativ Floc-systeem met hoge schrobvastheidsklasse de moeite waard.

Met het Vlokkenpistool 3228 worden de speciale chips Creativ Floc 47 ingeblazen in de met Creativ Floc-Basis ELF 46 uitgevoerde grondlaag. Hierover wordt vervolgens een laag Creativ Floc-Finish ELF 48 aangebracht, waardoor het oppervlak sterk vuilafstotend en gemakkelijk te reinigen is. De glinsterende puntjes van Creativ Floc 47 Glittertoevoeging zorgen voor een nog levendiger effect.