Terug naar boven

Reclameartikelen Leuke reclame

Met professionele en individuele reclame aandacht trekken. Keuze van de kleur in overeenstemming met uw huisstijl. Uw logo en uw adresgegevens kunnen op de reclame geplaatst worden.

Van producten voor het dagelijkse zakelijke werk tot aan steigerzeil: Reclamemateriaal voor elke gelegenheid en speciaal voor de schilder zijn bij Brillux voor u beschikbaar.

Buitenreclame

Geschikte reclame voor de bouwplaats!

U kunt aandacht trekken! Goed zichtbaar en opvallend voor voetgangers en voorbijlopende klanten. Op straat, aan de steiger, op uw voertuig of aan uw groothandel.  Steigerzeilen in grote afmetingen, vlaggen of borden voor op de bouwplaats. U kunt van een sympathieke en overtuigende presentatie profiteren. Wij creëren uw reclameartikelen voor buiten met uw individuele bedrijfslogo. Professioneel, snel en bovendien van hoge kwaliteit.

Bent u geïnteresseerd? Graag contact met ons opnemen. 

Briefpapier, visitekaartjes...

De succesvolle uitstraling

Briefpapier, visitekaartjes enz. laten een eerste indruk bij uw klant achter. Voor een professionele en unieke verschijning heeft Brillux een compleet set voor uw dagelijks werk zodat de indruk die u achterlaat, altijd positief blijft. Wij bieden het volgende aan: 

  • Lay-out en print van briefpapier (1000 stuks)
  • Lay-out en print van 200 visitekaartjes
  • Lay-out en print van 50 stuks briefpapier
  • Ontwerp van een voertuigbelettering

Bent u geïnteresseerd? Graag contact met ons opnemen. 

Postkaarten

Met vriendelijke groeten

Klein cadeautje: Wie tussendoor aan zijn klanten denkt en groeten verstuurt, zorgt voor een betere persoonlijke relatie. Bij ons vindt u creatieve postkaarten voor verschillende gelegenheden en de geschikte enveloppen voor verzending aan uw vaste klanten.

Bent u geïnteresseerd? Graag contact met ons opnemen. 

Reclameartikelen

Kleine cadeautjes

Duimstokken, pennen, aanstekers. Op zoek naar een klein cadeautje voor uw klanten? Naast de normale reclameartikelen heeft Brillux aan aanbod aan “Give-Aways” voor verschillende gelegenheden van uw doelgroepen. Gewoon laten inspireren!

Bent u geïnteresseerd? Graag contact met ons opnemen. 

Reclame op een object

Direct voor de neus

U kunt de buren en inwoners in de buurt van de bouwplaats over de schilderswerkzaamheden informeren. Daardoor heeft u de mogelijkheid om potentiële nieuwe klanten op uw diensten attent te maken en contact op te bouwen.

Bent u geïnteresseerd? Graag contact met ons opnemen. 

Stijlkaarten

Met stijl

Met stijl

U kunt uw klanten nieuwsgierig maken en met de veelzijdige vormgevingsmogelijkheden van de stijlkaarten inspireren.

..meer

Aandacht vragen

Meer van u laten weten. Nieuwe klanten krijgen door uw professioneel te werk gaan dat door de goede reclame gerepresenteerd wordt een positieve indruk en bovendien komt u bij bestaande klanten weer in focus. 
Met onze concepten en strategie, advies en ideeën alsmede individueel creëerde reclameartikelen ondersteunen wij u bij elke gelegenheid. 

U wilt voor een bijzondere of bepaalde dienst of een nieuwe service meer klanten winnen? Met ons individueel gecreëerd, overtuigend reclamemateriaal is dat geen probleem:

  • Print en opmaak van mailings met een sterke aantrekkingskracht (500 stuks)
  • Opstelling van een professionele vervolgbrief
  • Voertuigbelettering
  • Uitwerken van flyers en folders
  • Baniervlaggen en nog veel meer

Bent u geïnteresseerd? Graag contact met ons opnemen. 

Nog geen logogegevens opgeslagen?

U kunt uw logo naar ons toesturen. Nadat wij deze hebben gecheckt, kunt u er ten elke tijde voor uw individuele reclame van gebruik maken.

..meer

Uw conctactpersoon voor al uw reclamemateriaal

Wanneer u vragen heeft, kunt u graag met ons contact opnemen!

+31 10 29234-89
info@brillux.nl