Terug naar boven

Efficiëntie-check

Optimale producten, snellere processen: geld sparen en tijd winnen met de efficiëntie-check

Met de juiste producten minder materiaal verbruiken of hele werkstappen besparen. Met effectieve machinetechnologie nog sneller worden. Of zelfs extra diensten kunnen aanbieden. Dit is allemaal mogelijk met de Brillux efficiëntie-check voor uw werk op de bouwplaats. Hiermee bent u goed uitgerust voor de dagelijkse uitdagingen en blijft u up-to-date. Alleen al kleine aanpassingen zorgen voor merkbare effecten op de bouwplaats. Het resultaat: een verhoogde efficiëntie van uw bedrijf. Want de efficiëntie-check wil vooral één ding voor u: materiaalkosten en geld besparen. En daarnaast wint u waardevolle tijd voor nieuwe projecten. Doe de efficiëntie-check. Voor de volgende bouwplaats. Voor uw toekomst.

Het belangrijkste in 143 seconden

Verkrijg een overzicht over tijdbesparende applicatietechnieken en producten van Brillux. De oplossingen omtrent kennis, service en logistiek maken dit in de branche unieke aanbod compleet. Het maakt niet uit of u een ervaren professional bent of een beginnende ondernemer: alle onderwerpen helpen u erbij uw werk met meer efficiëntie te realiseren. Kom, we gaan direct aan de slag!

Het doel: efficiëntie verhogen in uw bedrijf

 

Vijf belangrijke aandachtspunten maken voor uw bedrijfssucces het verschil. Hierin bundelen we alle relevante onderwerpen, van de juiste productselectie tot uitgebreide servicediensten. Met elk deelgebied verhoogt u direct of indirect uw efficiëntie. Lees meer en ga aan de slag met Brillux. Check!

 

Producten

Produkte

Meer efficiëntie met de juiste productkeuze

De hoge dekkracht bespaart u één werkstap. Dankzij de efficiënte verlijming werkt u bij de warmteisolatie sneller en schoner dan ooit. De juiste productkeuze is cruciaal voor uw efficiëntie. Brillux beschikt over optimaal op elkaar afgestemde materialen voor verschillende toepassingen. Het resultaat: meer zekerheid, maximale efficiëntie en een hoge klanttevredenheid.

Efficiënte producten vinden

Verwerking

Met nieuwe technieken economisch werken

Werken alleen met handen was gisteren. Hedendaags kunt u met moderne bedrijfsapparatuur nog efficiënter werken. Spuitapparaten voor objecten van elke grootte, silotechnieken en grote verpakkingen stroomlijnen het werk op de bouwplaats en zorgen ervoor dat de verwerking veel aangenamer is. Dit verhoogt ook de motivatie van uw medewerkers. Kies voor de juiste techniek en bespaar tijd en kosten duurzaam.

Uitrusting ontdekken

Service

Kennis

Wissen

Nieuwe perspectieven leren kennen

Kennis is macht. Kennis vormt de basis voor meer efficiëntie. Met de Brillux Academie investeren wij in het vak en bieden wij talrijke trainingen en cursussen aan. Maak daarom gebruik van het uitgebreide aanbod van het opleidingspartnerschap - van digitale leerwerelden tot cursussen. Want het vak ontwikkelt zich steeds verder. Blijf samen met ons op de actuele stand van de techniek.

Bemiddeling van kennis beleven

Service

Creëer meer ruimte voor essentiële zaken

Het is goed om een partner aan uw zijde te hebben die u ondersteunt met uitgebreide servicediensten. In nauwe samenwerking zorgen wij voor een nieuw marketingconcept. Wij visualiseren ideeën in echte kleurconcepten voor uw professioneel advies. Onze collega’s in de buitendienst ondersteunen u direct op de bouwplaats. En nog veel meer. Uw voordeel: u kunt focussen op uw essentiële zaken, wij zorgen voor de rest. Meer services door Brillux – meer efficiëntie voor u.

Onze services in een overzicht

Service

Logistiek

Logistiek

Uw materiaal kosteloos direct op de bouwplaats

Snel, kosteloos, zonder minimaal bestelhoeveelheid, just in time: dat is de bouwplaatslogistiek van Brillux. U bestelt de producten, wij bezorgen binnen korte tijd. Het maakt niet uit of buiten de stad, in een dorpje of in lastig te bereiken binnensteden. Dit is mogelijk dankzij ons vestigingennetwerk en een grote voertuigvloot met eigen chauffeurs. Bespaar de weg naar de vestiging en ga efficiënt vooruit.

Meer informatie

zelfcheck

Efficiëntie-zelfcheck beginnen

Wat kan ik nog verbeteren? Kijk binnen enkele minuten in onze zelfcheck naar de mogelijkheden.

Persoonlijk advies? Check!

Met de link onderaan vindt u het dichtsbijzijnde verkooppunt bij u in de buurt. Onze adviseurs geven u graag meer uitleg over de voordelen voor u.

Zoeken naar vestigingen

Voor nog meer efficiëntie

Veel nuttige informatie in combinatie met visualisatietools en configuratieprogramma’s voor diverse toepassingsgebieden..

Naar de digitale assistent