Terug naar boven

Efficiëntie-check

U en uw medewerkers zetten zich iedere dag 100% in - voor uw klanten net zoals voor de succesvolle toekomst van uw bedrijf. Met de efficiëntie-check ondersteunen wij u erbij om zowel uw dagelijkse als ook alle toekomstige uitdagingen voor uw schilderwerk met succes aan te gaan - en tegelijkertijd kostbare tijd te winnen en onnodige kosten te vermijden. Of het nu om de optimalisatie van uw werk- en planningsprocessen op de bouwplaats of op kantoor gaat, om het winnen van nieuwe klanten of het verbeteren van de klantenservice, of om het aantrekkelijk maken van uw bedrijf voor jonge medewerkers of het aanbieden van opleidingscursussen. Samen vinden wij de beste en meest passende oplossing voor u om zo uw efficiëntie merkbaar te verhogen. Wij maken er veel werk van om ervoor te zorgen dat u en uw team zich op het belangrijkste kunnen concentreren: een perfect eindresultaat.

Wat kan ik nog verbeteren? Kijk binnen enkele minuten in onze zelfcheck naar de mogelijkheden.

Vijf kernpunten voor het merkbaar verhogen van uw efficiëntie

  • Producten: Ons doel is het u mogelijk te maken, uw werkprocessen op de bouwplaats zo efficiënt mogelijk in te richten. Daarvoor biedt Brillux u op elkaar afgestemde systeemproducten voor een breed spectrum aan toepassingsgebieden aan.
  • Verwerking: Met dit royaal scala aan verwerkingstechnieken ondersteunt Brillux u erbij om echt veel tijd te sparen.
  • Vakkennis:U wenst nieuwe medewerkers voor uw bedrijf te vinden of uw team verder op te leiden om zo nog efficiënter op de bouwplaats te zijn? Dan bent u bij ons aan het juiste adres!
  • Service: Samen krijgen wij alles voor elkaar - onze dienstverlening gaat veel verder dan de standaard.
  • Logistiek: met Brillux heeft u een betrouwbare partner aan uw zijde die u een oplossing voor al uw logistieke uitdagingen aanbiedt.

Als vakman heeft u toegang tot het volledige gamma aan producten en diensten en u kan hiervan gebruikmaken al naar gelang van uw behoeften. Met iedere servicemodule verbetert u direct of indirect uw efficiëntie. Onderaan vindt u meer informatie over onze vijf kernpunten. Daarna kan u samen met Brillux flink gas geven en uw bedrijf nog succesvoller maken. Check!

Gebruik onze digitale assistent om uw efficiëntie te verhogen. Zo spaart u tijd bij de selectie van de passende materialen en het instellen van uw verfspuit.

Producten

”Producten”

Producten van Brillux: maximale efficiëntie door systeemproducten

Ons doel is het u mogelijk te maken, uw werkprocessen op de bouwplaats zo efficiënt mogelijk in te richten. Daarvoor biedt Brillux u op elkaar afgestemde systeemproducten voor een breed spectrum aan toepassingsgebieden aan. Warmte-isolatie, interieurvormgeving, lakwerkzaamheden en nog veel meer: Systeemproducten bieden de beste veiligheid, maximale efficiëntie en de hoogste klanttevredenheid.

Aanbod ontdekken

Verwerking

Professioneel en efficiënt (ver)werken

Brillux biedt verfspuiten voor iedere projectomvang aan en dankzij onze silotechniek en containers kan u grote klussen op de bouwplaats sneller en mooier uitvoeren. Met het juiste gereedschap kan u niet alleen veel tijd en geld sparen. Door te kiezen voor een aangepaste werkkleding, veiligheidsmaskers, enz. beschermt u ook de gezondheid van uw medewerkers. En minder ziekteverzuim leidt voor ieder bedrijf tot een hogere efficiënte en betere prestaties.

Aanbod ontdekken

Service

Vakkennis

Wissen

Meer vakkennis verbetert de efficiëntie

Het vak van de schilder en de stukadoor ontwikkelt zich voortdurend verder, als professionele vakman raak je nooit uitgeleerd. Door ons veelzijdig opleidings- en cursusaanbod blijft u helemaal bij, verdiept u uw vakkennis, breidt uw portfolio uit en kan zo nog efficiënter werken. Dat geldt voor beroepsleerlingen, gezellen, meesterschilders, ploegbazen of bedrijfseigenaars: De Brillux Academie biedt opleidingen en cursussen voor bijna ieder aspect in de schilder- en stukadoorsbranche aan.

Aanbod ontdekken

Service

De servicebelofte van Brillux

Brillux is sinds 1889 "..meer dan verf". Wenst u de naamsbekendheid van uw bedrijf te vergroten? Heeft u technisch advies nodig voor een schilderklus of wilt u leren hoe u met de verfspuit moet omgaan? Of kunnen wij u overtuigen en ondersteunen bij de ontwikkeling van inspirerende kleurconcepten? Voor al uw wensen, vragen en projecten bent u bij ons aan het juiste adres.

Aanbod ontdekken

Service

Logistiek

Logistiek

De Brillux logistiek is in uw voordeel

Dankzij ons verkoopnetwerk kunnen wij snel, kosteloos en zonder minimale bestelwaarde leveren. En dat overal op iedere bouwplaats: op het platteland, in kleine dorpen en in slecht bereikbare binnensteden. I.p.v. tijd en geld voor de materiaalbezorging te investeren, kan u zich dankzij de optimale logistiek van Brillux volledig op uw werk concentreren.

Aanbod ontdekken

Brillux Navigator

Met welke module wenst u te starten?

Alle begin is moeilijk. De snelste weg om snel vertrouwd te raken met onze efficiëntie-check is het toepassen ervan op een concreet project. De Brillux Navigator helpt u bij het vinden van de beste oplossing. Was zijn uw doelstellingen?

De efficiëntie-check is een initiatief dat u een oogopslag een overzicht biedt over het complete aanbod aan producten, verwerkingstechnieken en maatregelen om makkelijker te werken.

De efficiëntie-check is voor u gratis.

Kijk hier: Spuitsystemen –  Of neem graag contact op met uw verkoopadviseur.

De digitale assistenten hebben wij direct voor u verlinkt onder de vijf zuilen voor een duidelijke verbetering van de efficiëntie. De assistenten kunt u ook direct hier vinden!

Natuurlijk kunt u als contante betaler ook gebruikmaken van onze service en diensten. Meer informatie ontvangt u van uw contactpersoon ter plaatse of door de collega’s in de vestiging bij u in de buurt. U vraagt zich af waar de volgende vestiging is? Kijk hier.

Persoonlijk advies? Check!

Met de link onderaan vindt u het dichtsbijzijnde verkooppunt bij u in de buurt. Onze adviseurs geven u graag meer uitleg over de voordelen voor u.

Zoeken naar vestigingen

Voor nog meer efficiëntie

Veel nuttige informatie in combinatie met visualisatietools en configuratieprogramma’s voor diverse toepassingsgebieden..

Naar de digitale assistent