Terug naar boven

Wij weten wat u wilt!

Naast uitstekende producten en innovaties bieden we met onze omvangrijke dienstverlening een echte meerwaarde. Het beste voorbeeld is de Brillux Projectservice, een uitgebreid aanbod van diensten dat perfect is afgestemd op uw individuele eisen en u helpt uw project efficiënt te plannen en te realiseren.

Vastgoedbeheerders

Als adviseur, bemiddelaar en coördinator begeleidt u eigenaars en klanten niet alleen op commercieel vlak, u wordt ook geconfronteerd met allerlei details op het vlak van toegankelijkheid, renovaties en vormgeving. Ontdek wat we voor u kunnen doen.

Diensten

Kleurconcepten in 3D

De Brillux kleurstudio's brengen samen met u de kleurvormgeving tot een goed einde. In de negen kleurstudio's vindt u deskundige kleurdesigners die kleurconcepten en richtlijnen voor het kleurgebruik ontwikkelen voor projecten van iedere orde van grootte – voor historische en moderne gebouwen in regionale context, voor veeleisende interieurvormgeving, maar ook voor complexe corporate-design-implementaties. Zeer moderne CAD-software en presentatiehulpmiddelen vergemakkelijken de professionele weergave van de ontwerpen tijdens het gesprek met uw klant. 

Referenties

Bij onze referentieprojecten vindt u uitgelezen architectuur met een bijzonder kleurdesign.

..meer

Projectservice

Onze technische adviseurs begeleiden elk project met een vakkundige, gekwalificeerde en persoonlijke aanpak.

..meer