Terug naar boven

Inspiratie is overal

Er zijn talrijke mogelijkheden wanneer u op zoek bent naar de juiste kleursfeer. Ga hier op ontdekkingsreis!

Stijlkaarten

Trendy: Gewaagd groen

Groen wordt beschouwd als de kleur van het leven, van vernieuwing en van het zegevieren over de duisternis. Deze kracht, dit contrast tussen licht en duister, inspireerde ook de Spaanse schilder, architect en beeldhouwer César Manrique (†1992).

Hij had een kenmerkende stijl waarin hij natuurlijke elementen verwerkte – en die elementen vond hij vaak terug in lava. Over zijn thuisbasis Lanzarote, een eiland waarop actieve vulkanen het landschap bepalen, zei de kunstenaar dat het de mooiste plek op aarde was: de kraters spuwen puin en as die het delicate groen telkens weer bedekken. Maar wie op de donkere stranden wandelt, kan misschien wel een schat tegenkomen in de vorm van een groene edelsteen: de olivijn.

Met deze stijlkaart brengt Brillux dat magische moment in uw interieur – voor een rendez-vous van zuiver licht en ingetogen warmte, glinsterende kristallen en verborgen lichtjes in het groen. César Manrique was er al van overtuigd: "Dit troost de ziel en opent de weg naar de vreugde".

Zin in kleur en vormgeving

Ga zorgeloos aan tafel zitten voor een adviesgesprek met de inspirerende stijlkaarten van Brillux in de vijf nieuwe en sfeervolle kleurwerelden: Vertrouwde vintage, Fluweelzacht met tikje glamour, Specerijen uit het Verre Oosten, Trendy taupe en Gewaagd groen. Naar welke kleur is uw klant op zoek?

  • <p>Vertrouwde vintage</p>
  • <p>Fluweelzacht met een tikje glamour</p>
  • <p>Specerijen uit het Verre Oosten</p>
  • <p>Trendy taupe</p>
  • <p>Gewaagd groen</p>

Spelenderwijs ideeën ontwikkelen

De stijlkaarten maken het u gemakkelijk om het gesprek met de klant op gang te brengen en zijn of haar kleurvoorkeuren te ontdekken. Zo kunt u snel en doelgericht de passende kleurideeën en -combinaties ontwikkelen. Alle kleuren op de stijlkaarten komen uit de Scala kleurenwerelden. Dit vergemakkelijkt de stap naar de concrete kleurvormgeving.

De kleurencombinaties op de achterkant van de kaarten geven indien nodig nog meer zekerheid over de juiste vormgeving. Bovendien bevat elke stijlkaart ook een QR-code naar de bijbehorende kleur van de Scala-kleurwerelden op het internet.

Doeltreffende reclame in een handomdraai

U wilt uw nieuwe klanten zin doen krijgen in kleur? Gebruik de stijlkaarten als reclamebrief of drukwerk. De vijf motieven zijn optioneel verkrijgbaar met uw logo en contactgegevens.

Stijlvol gepresenteerd – altijd binnen handbereik

Een decoratieve oplossing om de stijlkaarten te presenteren: de acryl-L-staander.

Referenties

Gymnasium, Ergolding Gymnasium, Ergolding Hoofdkantoor Unilever, Hamburg Hoofdkantoor Unilever, Hamburg Gemeentehuis, Lochem, Nederland Gemeentehuis, Lochem, Nederland Helene-Lange-Strasse, Hamburg Helene-Lange-Strasse, Hamburg