Terug naar boven

Het Brillux starterspakket Van meet af aan een professionele presentatie

Maak een doorstart met het starterspakket voor afgestudeerde mbo'ers, startende zzp'ers en jonge bedrijfsopvolgers! Tegen enorm gunstige condities krijgt u van Brillux het reclame-basispakket voor uw bedrijf geleverd.

Dit zit er in het reclamepakket: Met geringe kosten bent u klaar voor de start, met vanaf dag 1 nadrukkelijke en efficiënte reclame voor uw bedrijf zodat u al direct een uitstekende indruk maakt. En: De factuur voor uw starterspakket hoeft u pas 12 maanden na levering te voldoen. Neem voor de exacte voorwaarden alstublieft contact op met het Brillux-team.

Contact

Existenzgründer-Paket

  +49 251 7188-759

  +49 251 7188-53395

  existenzgruenderpaket@brillux.de

Dit vinden onze klanten ervan

Liam Mc Kim, van Farbfieber:

"Ik wilde gelijk vanaf het begin flink knallen. Dus heb ik samen met Brillux een speciaal purperen kleurenverloop ontwikkeld – reken maar dat dat opvalt!"

Steven Jeschke, van Color is life:

"Alle grafische diensten van één aanbieder en binnen zo'n korte tijd geleverd – dat krijg ik nergens voor deze prijs."

Uw reclamepakket omvat:

  • individuele ontwikkeling van uw logo
  • Grafisch ontwerpen en drukken van uw visitekaartjes (200 stuks)
  • Grafisch ontwerpen en drukken van uw briefpapier (1.000 vel)
  • Lay-out voor een voertuigbelettering

En dan de klapper: Brillux biedt u op basis van uw starterspakket een vergoeding aan ter hoogte van 10 % van uw jaaromzet en tot maximaal de prijs van het reclame-basispakket. Als trouwe klant van Brillux met een goed gevulde opdrachtenportefeuille betaalt u dan wellicht geen cent voor dit fantastische reclamepakket. Geniaal!

Succes door zichtbaarheid

Wat overtuigt uw opdrachtgevers? Goed uitgevoerd vakwerk. Wat helpt om opdrachten te krijgen? Een overtuigende presentatie.

Start u een bedrijf als ondernemer, afgestudeerd mbo-er, zzp-er of omdat u een bedrijf overneemt? Laat uw sterke kanten van meet af aan goed zien, om het vertrouwen van potentiële klanten te winnen.

Laat zien hoe professioneel u bent, met het basis-reclamepakket van Brillux. Professionele grafisch ontwerpers en webdesigners gaan voor u aan de slag. En dat tegen uitstekende condities.

Ons aanbod

Ons aanbod

Wij ontwikkelen een exclusief logo voor u, zodat u overal in de regio direct wordt herkend. Met uw eigen logo onderscheidt u zich van de concurrentie en kiest u duidelijk positie.

Uw ticket naar een goede eerste indruk en de juiste contacten. Beeldschoon en expressief – voor u gemaakt en gedrukt, zodat u direct met de acquisitie van nieuwe klanten kunt beginnen.

Professioneel op de bouwplaats en op kantoor: Mooi briefpapier komt overtuigend over bij uw correspondentiepartners.

Trek de aandacht op straat met een opvallende belettering op uw auto. Dit kan belangrijke nieuwe klanten opleveren, zorgt voor een uniforme uitstraling en maakt het plaatje helemaal af.