Terug naar boven

Leren voor de toekomst Bijscholingsmogelijkheden bij Brillux

De Brillux Academie biedt voor onze geleefde filosofie "Leren voor de toekomst" de allerbeste voorwaarden. In trainingen, ondersteunings- en kwalificatieprogramma's, coöperatieve studies of door online lessen in onze Brillux Leerwereld: Met onze alomvattende bijscholingsconcepten ondersteunen wij u doelgericht bij uw verdere ontwikkeling.

Bovendien zorgt de bedrijfseigen campus voor ideale voorwaarden voor praktijk- en ervaringsgericht leren op maat.

Trainingsprogramma

In de zin van "Leren voor de toekomst" staat onze medewerksters en medewerkers een veelzijdig en gevarieerd trainingsprogramma ter beschikking. De trainingen zijn gericht op de verdere ontwikkeling van persoonlijke, sociale en professionele vaardigheden en vinden plaats in een ideale trainingsomgeving op de Brillux Campus in Münster.

Onze medewerksters en medewerkers maken kennis met de wereld van de producten tijdens talrijke technische trainingen in onze moderne praktijkruimten.

Live-Online-Programma

Naast de klassieke trainingen in een leslokaal hebben onze medewerksters en medewerkers de mogelijkheid om aan webinars, online workshops en online trainingen deel te nemen.

Met deze plaatsonafhankelijke vorm van leren kunnen we flexibel en snel inspelen op actuele onderwerpen.

Inwerken van nieuwe collega's

Wij hechten veel waarde aan een uitgebreid en gevarieerd inwerkproces om alle nieuwe medewerksters en medewerkers een goede start bij Brillux mogelijk te maken.

In een introductieprogramma in Münster van meerdere weken worden alle relevante onderwerpen en taken behandeld. Naast bedrijfs- en verkooptrainingen omvat dit ook een uitgebreid gedeelte over de technische toepassing van onze producten.

Training voor leerlingen

De gevarieerde opleiding bij Brillux omvat onder andere meerdere trainingsweken in Münster. In elk opleidingsjaar laten wij onze stagiairs en leerlingen in één week kennismaken met onderwerpen op het gebied van bedrijfseconomie en verkoop.

De technische verwerking van onze producten is ook een essentieel onderdeel van de trainingsweken.

Online lessen in de Brillux Leerwereld

Met de Brillux Leerwereld stellen wij onze medewerkers in staat om flexibel, onafhankelijk van tijd en locatie te leren. Er is een uitgebreid aanbod beschikbaar aan digitale on-demand trainingen. In onze online trainingen brengen we praktische kennis over, illustreren we complexe onderwerpen op een eenvoudige manier en vergroten we het leersucces door middel van speelse en interactieve elementen. Daarnaast is er toegang tot een verscheidenheid aan video tutorials, waarvan vele zijn geproduceerd in onze eigen videostudio. 

Brillux Campus

Leren, collega's ontmoeten, nieuwe contacten leggen, technieken uitproberen en ter plaatse ontspannen - dat alles is mogelijk op de Brillux Campus in Münster.

Op de campus, die het hart vormt van de bijscholingsactiviteiten van Brillux, bevindt zich naast talrijke praktijkruimten en trainingsruimten het eigen gastenverblijf "B-Wohnen". Het gastenverblijf met 60 kamers en verschillende gemeenschappelijke, speel- en vergaderruimten biedt alle deelnemers aan trainingen en evenementen de beste voorwaarden die belangrijk zijn om te leren. Hier wonen en leren gasten in een ontspannen sfeer en kunnen samen leuke dingen doen.

Hörsaal
Seminarraum
B-Wohnen Sitzbereich
B-Wohnen Zimmer
B-Wohnen Gemeinschaftsbereich