Terug naar boven

Opleiding Middelbare school afgerond, wat nu?

Na de middelbare school komt de keuze, hoe nu verder. Je kunt ervoor kiezen om een voltijdse opleiding te beginnen, maar wanneer je een vak wilt leren in de praktijk, heeft Brillux een leerbaan voor je.  Met een gekwalificeerd, veelzijdig opleidingsprogramma leggen we de basis voor een succesvolle professionele toekomst bij Brillux.

Contactpersoon

Ronald Arends

  +31 10 29234-64

  +31 10 29234-70

  r.arends@brillux.nl

Leerlingplaatsen

Leerlingplaatsen

Naar ons huidige aanbod leerbanen...

..meer

Beroepsprofiel

Commercieel medewerker

Het zwaartepunt ligt bij Brillux op de directe verkoop. Via onze vestigingen verkopen we onze producten direct aan onze klanten. Je gaat vanaf de eerste dag actief meewerken in de vestiging, het contact met de klant staat daarbij centraal. Maar ook de telefonische klantenservice neemt een groot deel van de dagelijkse activiteiten in beslag.

Je werkt 4 dagen per week in een van onze vestigingen en volgt één dag per week een BBL-opleiding tot commercieel medewerker bij een school naar keuze. In de betreffende vestiging kom je in contact met de verschillende aspecten van de verkoop. Klantenondersteuning en een optimale klantenservice staan daarbij op de eerste plaats.

Bovendien biedt Brillux haar medewerkers:

  • interne opleidingen,
  • in elk opleidingsjaar cursussen in het hoofdkantoor in Münster

Sollicitatie

Trek onze aandacht

Je hebt besloten om aan een opleiding te beginnen en koos voor Brillux als leerbedrijf. Nu moet je alleen nog de aandacht trekken met een sollicitatie.

“Schoolresultaten zijn niet alles” – overtuig ons met de toewijding en inzet waarmee je samen met Brillux de toekomst vorm wilt geven.

De sollicitatie moet de volgende documenten bevatten:

  • een begeleidend schrijven
  • CV
  • cijferlijst
  • evtl. andere bewijzen van activiteiten
  • Denk er ook aan een foto toe te voegen.

Solliciteer dan bij voorkeur per e-mail of schriftelijk. Heb je nog vragen, dan kun je contact opnemen met Ronald Arends, Tel. +31 10 29234-64. We kijken alvast uit naar je komst!

Meer dan opleiding

Wat staat stagiairs bij Brillux te wachten?

De mogelijkheden en etappes van de opleiding zijn divers – net als de vooruitzichten bij Brillux.

Academie

Alle activiteiten op het vlak van opleidingen en bijscholing worden georganiseerd door de Brillux Academie.

 

Perspectieven

Met ons uitgebreide opleidingsprogramma leggen we de basis voor jouw professionele toekomst: Brillux biedt erg goede ontwikkelingsmogelijkheden. Alle noodzakelijke kennis en vaardigheden worden al in een vroeg stadium onderwezen. Nieuwe ideeën, eigen initiatieven en motivatie helpen je om jouw carrière mee vorm te geven.

Er zijn heel wat bijscholings- en promotiekansen, zowel in onze commerciële als onze technische beroepen. Veel van onze vertegenwoordigers, regionale salesmanagers, vestigingsmanagers, binnendienstmedewerkers, afdelings- en groepsmanagers hebben bij ons een opleiding afgerond en bekleden nu belangrijke posities binnen het bedrijf.

Zou je graag op termijn in een andere stad gaan werken en verhuizen? Wij bieden carrièremogelijkheden op een van onze meer dan 180 locaties.

Samenwerking met scholen

Samenwerking school/bedrijf:

De school, student en Brillux werken nauw samen, binnen ons bedrijf heb je een vaste praktijkbegeleider.

De inhoudelijke aspecten van de samenwerking worden door elke school apart met de Brillux vestiging vastgelegd. Er zijn geen grenzen aan de vele ideeën van een samenwerking!

Internationale Opleiding

Over ons

Over ons

Brillux is een familiebedrijf van de vierde generatie en biedt ook zijn medewerkers ..meer dan verf.

..meer