Terug naar boven

Carrière bij Brillux

"..meer dan verf" is voor ons meer dan een belofte aan de klant – het geldt ook voor onze medewerkers. Als familiebedrijf van de vierde generatie hechten we veel belang aan een horizontale hiërarchie, korte beslissingswegen en een samengaan van traditie en moderniteit. Brillux is niet voor niets marktleider als leverancier van een compleet assortiment en directe aanbieder van lakken en verf. Onze sterke focus op zowel kwaliteit als de persoon is voor al onze medewerkers de basis waarop onze waarden zijn gestoeld.

Werken bij Brillux betekent:

  • Leren voor de toekomst: de professionele ontwikkeling van onze medewerkers is voor ons erg belangrijk. Hun knowhow is ons belangrijkste bedrijfskapitaal.
  • Zekerheid voor de toekomst: verschillende mogelijkheden voor ouderdoms- en aanvullende verzekeringen.

Uw baan bij Brillux

Uw sollicitatie bij Brillux

Het verloop van uw sollicitatie

U wilt solliciteren bij Brillux? Reageert u op een vacature of neemt u zelf het initiatief?  Solliciteert u dan het liefst via e-mail (graag in een pdf-bestand) of schriftelijk. Wij bevestigen de goede ontvangst van uw sollicitatie via e-mail.

Eerst controleren de personeelsafdeling en het salesmanagement of de leiding van de betreffende afdeling uw documenten.

Wij nodigen gekwalificeerde kandidaten uit voor een persoonlijk gesprek in een regionale Brillux vestiging. Hebt u ons overtuigd? Dan volgt eventueel een tweede gesprek, waarschijnlijk in ons hoofdkantoor in Münster.

Vanwege de actuele corona-situatie nodigen wij sollicitanten, zover dat mogelijk is, alleen nog uit voor een digitaal sollicitatiegesprek via videovergadering. De details en verdere informatie ontvangt u gedurende uw individuele sollicitatieprocedure.

Tot slot beslissen we of we u een contract aanbieden – en u beslist uiteraard of wij u ook hebben kunnen overtuigen.

Bijscholing

De Brillux Academie creëert veelzijdige, praktische en gevarieerde bijscholingsmogelijkheden voor medewerksters en medewerkers uit alle afdelingen.

..meer

Over ons

Brillux is een familiebedrijf van de vierde generatie en biedt ook zijn medewerkers ..meer dan verf.

..meer