Terug naar boven

De juiste uitrusting voor zeeschepen Trossen los!

Voor producten die op zeeschepen worden gebruikt dieonder Europese vlag varen, gelden bijzondere eisen. De door de IMO (International Maritime Organisation) opgestelde richtlijn 2014/90/EU voor scheepsuitrusting bevat desbetreffende criteria die de veiligheid voor gezondheid en milieu op zeeschepen waarborgen. Ze zijn strenger dan de regels voor binnenvaartschepen.

Strenge eisen

De volgende producten van Brillux voldoen aan deze strenge eisen en worden bovendien door de inspectie van de zeevaart regelmatig gecontroleerd. Kenmerk daarvan is de sturwielmarkering, die op het etiket is geplaatst.

De dispersies en de pleisters kunnen bijvoorbeeld worden toegepast op vloeren, in kamers of verblijfruimtes. De lakken zijn ideaal voor kozijnen en leuningen.

Producten

 

De voor de toepassing op zeeschepen noodzakelijke documenten zoals bijvoorbeeld de conformiteitsverklaringen en de certificaten van Eg-typeonderzoek zijn verkrijgbaar in de productcatalogus en in elke Brillux vestiging.

Schepen die niet onder Europese vlag varen, moeten aan afwijkende verordeningen voldoen die het betreffende land opstellt. De bewijzen van Brillux worden wel geaccepteerd van bijvoorbeeld de U.S. Coast Guard.

Technisch advies

Technisch advies

Onze goed opgeleide en gekwalificeerde technisch adviseurs verlenen individueel advies en begeleiden uw project.

..meer