Terug naar boven

De Brillux App voor Smartphone en tablet Handige hulp voor onderweg.

Voor op de smartphone of tablet  met de Brillux App heeft u alle kleuren, alle producten, alle vestigingen en actuele meldingen bij de hand. Via de geïntegreerde zoek- en scanfunctie kunt in een ommezien alle informatie oproepen. Als zakelijke klant kunt u onze producten  in standaardkleuren of op kleur  naar uw bedrijf of op de bouwplaats laten bezorgen.

Download voor Apple iOS

                                    in de Apple App Store

..meer

Download voor Google Android

bij Google Play

..meer

Producten en merkbladen

Via de navigatie of de zoekfunctie kunt u heel snel de technische informatie incl. de merkbladen oproepen en ook via e-mail versturen. Nog sneller kan dat via de geïntegreerde codescanner die de EAN of QR-codes op de producten herkent.

Zakelijke klanten kunnen via het winkelmandje alle producten in de standaardkleur of via het Brillux Kleurmengsysteem in de gewenste kleur bestellen en direct bij het bedrijf of de bouwplaats laten bezorgen.

Kleuren en texturen

Neem een kijkje in de digitale kleurenwaaier of maak gebruik van de online kleurenzoeker voor een doelgerichte kleurkeuze.

Voor een nauwkeurige bepaling van de toegepaste kleuren ter plaatse kunnen de kleurenscanner Brillux Pablo of de Color Diamond Farbsensor verbonden worden via bluetooth. Naast de belangrijkste kleurwaardes kan de Brillux App verschillende voorbeeldvarianten laten zien.

U kunt op een lijst zien welke producten voor de gewenste kleur beschikbaar zijn en deze indien gewenst direct bestellen.

Vestigingen en openingstijden

Voor direct contact met de vestiging bij uw in de buurt vindt u in de app van meer dan 180 locaties van Brillux de openingstijden en de contactgegevens.

Als u onderweg bent, geeft de applicatie aan welke vestiging het dichtst bij u in de buurt is en geeft de plaatsgegevens door aan de navigatieapp.

Nieuws

Evenementen, nieuwe producten of actuele verkoopacties – de app houdt u op de hoogte van alle nieuws. 

De Brillux Color Diamond

De Brillux Color Diamond

De kleine, handige kleursensor voor een snelle en simpele bepaling van kleuren ...

..meer