Terug naar boven

Persoonlijke ondersteuning en efficiënte logistiek tijdens het bouwproces

Brillux: service van het hoogste niveau voor een vlekkeloos project

Een succesvol project is meer dan een perfect afgewerkt oppervlak. Niet alleen de allerhoogste productkwaliteit telt, ook een efficiënte afhandeling die vertrouwen wekt speelt een cruciale rol. Met een uniek totaalpakket aan diensten maakt Brillux het verschil. Van een uitgekiend concept en ontwerp tot een betrouwbare uitvoering, op ons kunnen schilders, lakbedrijven en stukadoors rekenen. Want wij zetten service altijd op de eerste plaats. De combinatie van de verschillende door ons aangeboden diensten maakt jouw bedrijf alleen nog maar beter. Onze vakkundige buitendienstmedewerkers staan klaar om jouw bezorgdheden weg te nemen. Combineer dat met onze beproefde logistieke keten, en je zal zien dat de werkprocessen tijdens de bouwfase nog efficiënter zullen verlopen. Brillux staat voor een samenwerking op ooghoogte die borgt op vertrouwen en tegelijkertijd ook voor slanke processen op de bouwplaats. Ongeacht of je nu een eengezinswoning bouwt of een groot complex, Brillux is synoniem voor betrouwbaarheid in elke stap van je project. Wij zetten net dat stapje meer.

Ondersteuning altijd en overal

Brillux staat voor je klaar, individueel en persoonlijk

Het ene project is al veeleisender dan het andere. Soms is het zo klaar als een klontje, maar soms is er een gedetailleerd concept nodig. Waar je ook tegenaan loopt, wij staan voor je klaar. Ons commitment aan jou: Wij ondersteunen jou met onze unieke expertise, projectgerelateerd of heel persoonlijk als vertrouwenspartner. Van de productkeuze, de verwerking, een aantrekkelijk kleurenpallet tot het efficiënt leren werken met de machines en technieken, wij zijn er voor je bij alle moeilijkheden die je op je pad tegenkomt. En wij doen dat daar waar jij ons nodig hebt: op de bouwplaats, in je bedrijf of in een Brillux vestiging in je buurt. Telefonisch of online, je kan ons via verschillende kanalen bereiken.

Echte vertrouwenspersonen voor een succesverhaal

Werkstress, moeilijke projecten, ... soms is het enige wat je nodig hebt een luisterend oor. En dat luisterend oor bieden wij. Wij communiceren altijd op ooghoogte met onze klanten. Onze vertegenwoordigers staan altijd voor jou klaar. Met hun vakkundige expertise geven zij jou advies op maat over jouw projectuitdagingen, maar zij zijn ook een vertrouwenspersoon. Meer dan 450 medewerkers op de buitendienst staan dag in dag uit aan je zijde. Of het nu is voor een spoedbestelling of een simpele klacht of een bedrijfseconomisch consultancygesprek, zij zijn er voor jou. En heb je echt zeer gespecialiseerd technisch advies nodig, kan je rekenen op onze technische adviseurs. Hun knowhow over Brillux is goud waard.

Via onze zoekfunctie voor vestigingen kan je meteen een vestiging in jouw buurt vinden.

Competentiecentra in jouw buurt

190 vestigingen over heel Europa. Er is vast en zeker een vestiging bij jou in de buurt. Ontdek hier waar ter wereld je Brillux overal kan vinden. Op een overzichtelijke wijze presenteren we ons volledig assortiment, van kwasten, verschillende dispersieverven tot speciaal gereedschap. Bij ons krijg je al producten en gereedschap uit één hand. En er is meer... Onze vestigingen zijn echte competentiecentra waar onze medewerkers jou van zeer dichtbij adviseren. Compacte cursussen, workshops, Kreativ-trainingen en scholingen in efficiënt werken met de machines en technieken zijn de springplank naar nieuwe mogelijkheden in de ontwikkeling van jouw bedrijf. Wil je zelf je handen vuil maken? Geen probleem. Op testvlakken testen wij samen 'hand in hand' onze nieuwe producten. Met Brillux ben je altijd mee met de nieuwste technieken en producten! En als je even een break wil, onze deur staat altijd open voor een kopje koffie!

Hier vind je de vestigingen bij jou in de buurt.

Digitale assistenten voor een optimaal klantenadvies

Wil je dat de opdrachtgevers meteen op de bouwplaats een beeld krijgen van hoe het eruit komt te zien? Dat kan heel eenvoudig met je smartphone. Open onze webbased Interieurdesigner op je smartphone, neem een foto van het gebouw en de ingebouwde AI-tool kleurt de muren in een paar kliks in de gewenste kleur. Zo eenvoudig is het dus, professioneel advies! Bij het digitaliseren van bouwplaatsen speelt Brillux een pioniersrol. Onze verschillende tools helpen onze medewerkers om direct een advies op maat te geven aan de klanten. Naast onze Interieurdesigner hebben we ook nog een reeks digitale assistenten die je kan openen op de smartphone, tablet of desktop. Zo is er een digitale hulp voor het kiezen van het transportmiddel en het wandbehang en er is ook een tool die helpt berekeningen te maken voor het isolatiemateriaal en nog veel meer.

Klik hier voor onze digitale assistenten.

DE UNIEKE LOGISTIEK VAN BRILLUX

Altijd efficiënt op de bouwplaats

Wij brengen onze kwaliteitsproducten tot op de bouwplaats. Heb je extra materiaal nodig, dan komt ons eigen leverteam zo snel mogelijk ter plaatse leveren. Op die manier dragen wij bij tot een naadloze uitvoering. Jij kan je focussen op jouw corebusiness, wij doen de rest. Dit zijn de voordelen voor jou:

  1. Je spaart tijd en kosten tijdens de afhandeling.
  2. Door just-in-timeleveringen hoef je je geen zorgen meer te maken over de opslagcapaciteit in jouw werkplaats.
  3. Een volgestouwde bouwplaats is verleden tijd.
  4. Al jouw projecten worden op een kosten- en tijdsefficiënte manier tot een goed einde gebracht.
  5. Dankzij onze logistieke keten kan je bijzonder economisch werken.

Levering zonder kosten op de bouwplaats

Heb je een nieuwe pot of emmer verf nodig of een nieuw stuk gereedschap? Zelfs heel kleine hoeveelheden leveren wij waar jij wil. Altijd 100% kosteloos. En ook geen minimale bestelhoeveelheid of toeslag voor kleine hoeveelheden. Dat is precies wat onze service zo interessant maakt bij de totale calculatie van jouw bedrijf. Want jij weet als geen ander dat niet alleen de aankoopprijs van de bestelde goederen telt, ook de andere kosten tijdens een bouwproject kunnen een bepalende rol spelen.

Aangepast aan jouw behoeften en opslagcapaciteit

Altijd op de juiste tijd het juiste materiaal op de juiste plaats. Dat is wat wij met onze gratis leverservice garanderen. Ongeacht de leverplaats, in je bedrijf of op de bouwplaats, je krijgt van ons altijd de gewenste hoeveelheid. Wil je meerdere pallets of een enkele verpakking? Wij leveren wat jij nodig hebt. Ook deelleveringen zijn na overleg mogelijk. Wij komen indien nodig zelfs meermaals per dag leveren op de bouwplaats. Beperkte opslagcapaciteit in je bedrijf of op de bouwplaats vormt dus niet langer een probleem.

Van vandaag op morgen of nog dezelfde dag

Dankzij onze gratis leverservice gaat de bouw vooruit, want sneller leveren dan het Brillux leverteam is bijna ondenkbaar. Geef 's ochtends je bestelling door en nog diezelfde dag leveren wij de producten. Bestel je in de middag? Dan staan de goederen klaar voor de eerstvolgende leverronde de volgende ochtend. En dat geldt ook voor onze aangekleurde producten of gevelafwerkingen die op korte termijn beschikbaar moeten zijn. Bij de levering van onze producten kan je dus rekenen op onze maximale flexibiliteit als het heel snel moet gaan, of zelfs bij meerdere leveringen op één dag. En om het nog sneller te laten gaan, kan je je bestelling op alle mogelijke manieren doorgeven: via telefoon, WhatsApp, de app of de website, of direct via je vertegenwoordiger.

Onze logistiek kent geen grenzen

Utrecht, Enschede of Rotterdam? In de werkplaats of op de bouwplaats? Maakt niet uit waar je onze producten nodig hebt, wij leveren waar jij wil, altijd even flexibel en snel. Dat is mogelijk dankzij ons dicht netwerk aan vestigingen op meer dan 190 locaties overal in Europa. Voor ons leverteam is geen enkele drempel te hoog. Moeilijk toegankelijke bouwplaatsen in krappe straten in de binnenstad? Onze chauffeurs doen het. En wij bij Brillux gaan zelfs nog een stap verder... We stoppen niet op de stoep, we brengen de producten tot in het gebouw. Op bepaalde locaties leveren we zelfs met de bakfiets.

Chauffeurs die de locatie op hun duimpje kennen

Ons team chauffeurs is niet zomaar een koeriersdienst. Voor de levering doen wij een beroep op vaste, ervaren en servicegerichte medewerkers. Zij zijn het uithangbord van onze logistieke keten. Iedere vestiging heeft een eigen team en een eigen wagenpark. Dat heeft als voordeel dat onze chauffeurs de plaatsen waar ze leveren op hun duimpje kennen. Bovendien vinden wij het heel belangrijk dat ze onze producten kennen. Onze chauffeurs kunnen zo mogelijk al een antwoord geven op jouw vragen en helpen waar ze kunnen. Het resultaat is een uiterst betrouwbare logistieke service, en voor jou: extra zekerheid.

Lees hier meer over de unieke Brillux logistiek op de bouwplaats.