Terug naar boven

01 januari - 28 jebruari 2022 De Brillux Binnenactie

Ook in de koude maanden staat de winterschilder garant voor strakke eindresultaten. Voor uw klanten is de winterperiode het ideale seizoen om hun interieur een nieuwe uitstraling te geven en gezelliger te maken. Met de premium producten van Brillux kunt u al deze wensen vervullen: snel, effi ciënt en esthetisch overtuigend.

Tij dens de actieperiode profi teert u van mooie kortingen: in januari en februari 2022 spaart u bij iedere aankoop van een product uit ons uitgebreid binnenactie-assortiment extra bonuspunten. Bij elke 10 euro netto voegt u één bonuspunt aan uw puntentotaal toe. Aan het einde van de actie ruilt u deze punten in voor leuke geschenken of waardebonnen.

Profi teer daarom zeker van onze aanbiedingen en spaar punten met ieder nieuw project.

Uitgelicht

Succes gegarandeerd! Superlux ELF 3000

Bent u op zoek naar een binnendispersie die universeel inzetbaar is? Een verfproduct waarmee u moeiteloos een prachtig eindresultaat voor ieder interieur oplevert en uw klanten tevreden van de nieuwe uitstraling kunnen genieten?

Gelukkig is zo’n binnendispersie al op de markt verkrij gbaar. Superlux ELF 3000 is een beproefde en onmisbare binnenverf voor professionele schilders die ervoor zorgt dat de nieuwe uitstraling van het interieur steeds goed tot zij n recht komt. Dankzij de lange open tij d en het uitstekende oppervlakte-beeld is succes voor uw binnenschilderwerk gegarandeerd. Nog een pluspunt: geen compromissen op het gebied van de kwaliteit en de prestaties. Op grote, aaneengesloten oppervlakken met strij klicht staat Superlux garant voor een ongeëvenaard resultaat.

Het maakt niet uit of u al vele jaren met Superlux ELF 3000 schildert, en of u dit premium product voor de eerste keer wenst uit te proberen, profi teer nu van de mooie kortingen. Superlux ELF 3000 in alle kleuren zit in ons actie-assortiment en spaart punten voor u!

KlimAir - effectieve schimmelpreventie

Gezond wonen, natuurlijk met een stijlvolle uitstraling. De vraag naar schim-melwerende interieuroplossingen groeit sterk en is een blijvende trend. Dank-zij een zeer innovatieve oplossing is het mogelijk om dit verzoek in daden om te zetten en een aangenaam woonklimaat te scheppen. Het KlimAir-systeem van Brillux wordt toegepast op muren met schimmelgevaar en vervolgens stijlvol afgewerkt. Het systeem verhindert schimmelvorming in alle ruimtes, niet alleen in badkamers en keukens.

De kern van dit systeem is de 10 mm slanke KlimAir Plaat 1866. De pla-ten worden m.b.v. de minerale KlimAir Lijmmortel 1868 snel en eenvoudig gemonteerd, en de KlimAir Wiggen 1866 zorgen voor perfecte, naadloze overgangen. De KlimAir Tussenstroken 1867, die als afstandhouders tot de vloer, plafond en aangrenzende muren dienen, ronden het systeem func-tioneel af. Dit uiterst alkalische systeem kenmerkt zich door een optimaal sorptievermogen en neemt zo de voedingsbodem van schimmels weg. De eindafwerking met een binnendecoratie-pleister of een silicaat-binnenverf van Brillux zet het puntje op de i voor een gezond en tegelijkertijd stijlvol woonkli-maat.

Deze vier KlimAir-systeemcomponenten net zoals de bijpassende afwerkings-producten vindt u in ons binnenactie-assortiment 2022. Sla nu uw slag!

Uw beloning

Spaar binnenactiepunten en beloon uzelf met onze actiegeschenken! Want wij hebben veel praktische, smaakvolle en leuke cadeaus en universele waarde-bonnen voor u uitgekozen, die u aan het einde van de binnenactie tegen punten kunt verzilveren. I.p.v. een geschenk wenst u liever uw bedrijf te promoten en te ondersteunen? Ook een goed idee. Wij hebben waardebonnen waarmee u individueel vormgegeven marketingmateriaal met uw logo kunt bestellen en zo in de toekomst van uw bedrijf investeert.

Wij wensen u véél plezier met punten sparen en geschenken uitkiezen!

Waardebonnen voor individueel reclamemateriaal

Waardebonnen voor individueel reclamemateriaal

­­­Overtuigende reclame - nog goedkoper! Met deze waardebon ontvangt u 50 of 100 euro korting op het complete assortiment reclameartikelen. 

Reclameartikelen

WMF Grillpan Durado

WMF Grillpan Durado

Apple HomePod mini

Apple HomePod mini

Universele waardebon

Universele waardebon

KitchenAid draadloze staafmixer

KitchenAid draadloze staafmixer

Apple AirPods 3e generatie

Apple AirPods 3e generatie

Teufel Boomster

Teufel Boomster (2020)

Apple Watch Series 7

Apple Watch Series 7

Bosch Robotmaaier Indego XS 300

Bosch Robotmaaier Indego XS 300

75 punten

WMF Grillpan Durado

100 punten

Apple HomePod mini

50/100 punten

Universele waardebon

130 punten

KitchenAid draadloze staafmixer

200 punten

Apple AirPods 3e generatie

280 punten

KitchenAid Broodrooster ARTISAN

330 punten

Teufel Boomster (2020)

530 punten

Apple Watch Series 7

740 punten

Bosch Robotmaaier Indego XS 300

850 punten

Jura Koffi e-volautomaat E6

890 punten

Apple iPad mini

1270 punten

Apple iPhone 13 Pro

Actieproducten

Muurverf voor binnen

De binnendispersies van Brillux scoren in iedere situatie, ook bij een veelvoud aan kleuren.

..meer

Watergedragen lakken

Profiteer met een compleet assortiment lakken, beitsen en grondverven van onze knowhow en kwaliteitsvoorsprong.

..meer