Terug naar boven

01 Februari - 31 Maart 2021 De Brillux Binnenactie

Nu bent u aan de beurt! Prachtig schilderwerk zorgt nu niet alleen voor blije gezichten bij klanten maar geeft u bovendien de kans op een extraatje... Uw interieur-projecten creëren een meerwaarde! Bij elke aankoop van producten uit onze binnenactie verzamelt u bonuspunten die u kunt inruilen voor leuke cadeaus.

  • Wanneer? Bij de Brillux Binnenactie 2021 van 1 februari tot 31 maart.
  • Hoe? Heel simpel bij aankoop van een actieproduct: Per 10€ netto omzet met binnenactie-producten, ontvangt u een bonuspunt.
  • En wat zijn de mooie dingen die u ervoor kunt krijgen? Neem zelf een kijkje! U zult zeker onder de indruk raken van de cadeaus waarvoor u de bonuspunten kunt inruilen. En dat geldt ook voor het actieassortiment.

De beste afwerkingsproducten, binnenmuurverf en lakken voor elke toepassing zijn opgenomen in de actie. Bovendien vindt u gereedschappen en een bijzonder grote keuze aan spuitapparaten en toebehoren. Mis niet de kans op deze actieproducten met extrabonus: Uw werk gaat daardoor makkelijker van de hand en daarnaast worden uitstekende resultaten verkregen.

Vraag uw verkoopadviseur naar de Binnenactie 2021 en informeer online. Maar vooral: Punten scoren!

Uitgelicht

Nog efficiënter. Volop enthousiasme – Efficiënt werken is een succesfactor.

Creativiteit, kwaliteit en betrouwbaarheid zijn de grondslag voor goede resultaten, maar op de bouwplaats is daarnaast een belangrijke factor dat de klus snel en soepel verloopt. Brillux biedt verschillende oplossingen voor efficiënt werken - binnen een systeem, met op elkaar afgestemde verwerkingstechnieken, krachtige machines en veelzijdige afwerkingsproducten, inclusief oplossingen voor bouwplaatslogistiek.

Uw werkprocessen worden daarmee geoptimaliseerd en het werk is voor u en w medewerkers minder vermoeiend. Perfecte basis voor efficiënte top-resultaten. Alle oplossingen van Brillux kunnen heel makkelijk in het dagelijks werk geïntegreerd worden en zorgen al bij kleine oppervlakken voor voordeel. Nevelarme Airless spuitapplicatiie is een voorbeeld daarvoor: Met minimale kosten voor de verfspuit of de toebehoren spaart u meer dan 30 procent tijd bij de door u gekozen afwerking. Nu met actiebonus!

 

Videotip

>>Video: Efficiënt werken – nevelarme Airless-spuitapplicatie

 

Vlot watergedragen aflakken

Met verfspuit en niet met rol - voor een vlotte lakafwerking. Maar met de watergedragen, geurarme Brillux Hydro-PU-Spray-producten is nog veel meer mogelijk. Laat u overtuigen door de perfecte vloeiing en de smetteloze oppervlakken die u met deze eersteklas spuitapplicatie kunt creëren.

Innovatieve PU-bindmiddeltechnologie staat garant voor deze eersteklas eigenschappen. De lakken zijn perfect afgestemd op de verwerking met Airless- en AirCoat-spuitapplicatie. Ze kunnen soepel en aangenaam worden verwerkt. Nog een bonus!

Glad in recordtijd

Gladde wanden met fraaie designs zijn een van de top designthema’s - een uitdaging voor de kwaliteit van de ondergrondopbouw! Op pleister of gipskarton: U kunt tijd besparen en het resultaat optimaliseren met de verschillende producten van de ruime selectie Brillux vlieswandbekledingen.

Met perfect op elkaar aangesloten naden en gelijkmatige zuigkracht zorgt u voor een optimaal afwerkingsresultaat. Lightvlies 130 en Glasvlies VG K 3000 zijn bijzonder geschikt voor eindafwerkingen in glansgraad mat. Daarmee scoort u!

Uw beloning

Een klein of groot cadeautje voor uzelf met de bonuspunten uit de Binnenactie 2021. Uw verzamelde punten kunt u inruilen voor hoogwaardige cadeaus of voor universele waardebonnen die u bij uw lievelingsaanbieder kunt verzilveren. Ook de waardebonnen voor reclameartikelen zijn weer opgenomen in de selectie.

Veel plezier met scoren!

Waardebonnen voor individueel reclamemateriaal

Waardebonnen voor individueel reclamemateriaal

­­­Overtuigende reclame - nog goedkoper! Met deze waardebon ontvangt u 50 of 100 euro korting op het complete assortiment reclameartikelen. 

Reclameartikelen

Menschen spielen Spikeball

Standard Spikeball 3 Ball

Mann mit Speedminton-Schläger

Speedminton S400

Universele waardebon

Entsafter der Marke WMF

WMF Kult X Sapcentrifuge

Getränkekühler

Multi-Cooler 3900

Mann mit Apple AirPods Pro

Apple AirPods Pro

Hängematte der Marke Fatboy

Fatboy Headdemock Superb Steel Blue

iPad Pro

iPad Pro

60 punten

Standaard Spikeball 3 bal

90 punten

Speedminton S400

50/100 Punten

Universele waardebon

120 punten

WMF Kult X Sapcentrifuge

240 punten

Multi-Cooler 3900

270 punten

Apple AirPods Pro

600 punten

Fatboy Headdemock Superb Steel Blue

1350 punten

iPad Pro

Actieproducten

Prachtig. Vlot. Overal.

Resultaten met een ruime tijdbesparing die duurzaam en esthetisch zijn - maakt niet uit voor welke toepassing: Maak gebruik van deze voorsprong die de Brillux afwerkingsproducten, gereedschappen en machines bieden. Leer nieuwe producten kennen en profiteer direct van nog betere resultaten op de bouwplaats. De Binnenactie 2021 is dé gelegenheid ervoor - met extra meerwaarde voor u!

Muurverf voor binnen

De binnendispersies van Brillux scoren in iedere situatie, ook bij een veelvoud aan kleuren.

..meer

Watergedragen lakken

Profiteer met een compleet assortiment lakken, beitsen en grondverven van onze knowhow en kwaliteitsvoorsprong.

..meer