Terug naar boven

Brillux Buitenactie: Van 1 september tot 31 oktober 2020 Het voordeelseizoen kan beginnen!

De Brillux Buitenactie van dit jaar levert u in de actiemaanden september en oktober extra voordeel op in het gevelseizoen. Wij hebben weer de populairste producten voor professionals uit ons assortiment voor u samengesteld. Zoals altijd met een bijzondere meerwaarde omdat u bij iedere aankoop van een actieproduct bonuspunten verzamelt. In de actieperiode ontvangt u per 10 euro aankoopwaarde een bonuspunt. De gespaarde punten kunt u aansluitend inruilen voor een leuke beloning. 

Wij verassen u met een groot aantal nieuwe producten. In ons actieassortiment vindt u dit jaar naast gevelverven, lakken en beitsen, pleisters en gereedschappen ook de producten van het nieuwe Brillux Balkoncoatingsysteem. En ook bij onze beloningen hebben wij de mogelijkheden verruimd. U kunt voor een universele waardebon kiezen waarmee u bij een aanbieder na keuze een beloning kunt uitzoeken. Of u investeert uw bonuspunten in het succes van uw bedrijf met waardebonnen voor individuele reclame op maat. 

Haal meer uit het gevelseizoen – profiteer van de voordelen van de Brillux Buitenactie voor uw werk, uw bedrijf en voor u persoonlijk! 

Gevelverf

Het beste van drie systemen

Mineraal, organisch gebonden of siliconensysteem. Kies uit het Brillux actieassortiment de juiste en sterkste buitendispersie voor uw gevelproject – met of zonder Protect tegen aangroei van algen en schimmels.

Lakken en beitsen

Voor ieder opppervlak het juiste product

Het is belangrijk dat deur- en raamkozijnen, metalen leuningen, houten gevels en alle andere oppervlakken die weer en wind moeten trotseren, en er bovendien mooi moeten uitzien, worden afgewerkt met een ideaal afgestemde, duurzame en verwerkingsvriendelijke finish. Te vinden in het Brillux actieassortiment, ook met Protect!

Pleisters

De perfecte basis

Silicaat, siliconen of kunsthars: Met welke basis u gevels ook wilt structureren en beschermen, het actieassortiment van Brillux bevat de perfecte premium-pleisters. In elke kleur. Met of zonder Protect.

Balkoncoatingsysteem

Goede bescherming en optisch veelzijdig

Goede verwerkbaarheid is naast de grote vormgevingsmogelijkheden één van de centrale kenmerken van het nieuwe Brillux Balkoncoatingsysteem. Met het balkoncoatingsysteem kunnen zelfs laagopbouwen gerealiseerd worden die aan ETAG 005 voldoen - zonder wapeningsvlies. Nu ook met bonuspunten!

Gereedschap

Dat alles eenvoudig maakt

Alles loopt op rolletjes op de bouwplaats – omdat gereedschappen, machines en hulpmiddelen net zo professioneel zijn als u en uw team. Maak uw uitrusting voor het gevelseizoen 2020 compleet met producten uit het Brillux actieassortiment.

uw cadeaus

Meerwaarde voor uw bedrijf – De waardebonnen 2020

Leuke beloningen of liever een investering in reclame voor uw eigen bedrijf? Bij de Brillux Buitenactie 2020 kunt u zelf kiezen hoe u uw bonuspunten het voordeligst wilt gebruiken. Met de universele waardebonnen en de waardebonnen voor reclamemateriaal kunt u de producten kiezen waaraan u het meeste plezier beleeft, en waar u echt iets aan heeft.

Veel plezier bij het uitzoeken en samenstellen! 

Universele waardebon

Met de BestChoice universele waardebon (50 of 100 euro) kunt u voor uzelf een leuke beloning uitzoeken. De BestChoice universele waardebon verruilt u voor een originele waardebon van een groot aantal bekende aanbieders.

Waardebonnen voor individuele reclamematerialen

Gebruik deze waardebonnen om uw bedrijf te promoten. Bij de Brillux Buitenactie 2020 kunt u voor de eerste keer uw punten verruilen voor kortingen (50 of 100 € per waardebon) op het gehele assortiment reclamemateriaal. Daarmee verhoogt u – met elke punt – uw zichtbaarheid bij klanten en prospects, alsmede de kans op opdrachten. Vier van de uiteenlopende mogelijkheden voor uw reclame stellen wij op de volgende pagina´s aan u voor. U kunt precies het reclamemateriaal uitzoeken wat op dit moment het best bij uw eigen reclameconcept past en deze heel simpel en direct bij uw verkoopadviseur bestellen.

Uw reclamemateriaal kunt u rechtsstreeks en simpel bij uw verkoopadviseur bestellen:

Aantrekkelijk: Opvallend reclame maken

Grote reclame zonder extra publicatiekosten? Bij elk gevelproject heeft uw bedrijf daarvoor de kans! Maak gebruik van deze gelegenheid om uw bedrijf bekend te maken – voor een kleine prijs met groot effect – in het uitgebreide aanbod vindt u steigerzeilen en vlaggen in verschillende afmetingen en met verschillende, opvallende motieven.

Opvallend: Reclame op en bij de bouwplaats

Elke bouwplaats is een referentie en biedt kans voor contact met nieuwe klanten! Zorg ervoor dat u zichtbaar bent voor de buren. Daarmee kunt u op een sympathieke manier kennismaken. U kunt uw eigen bouwplaatsreclame aanvullen met reclamemateriaal, zoals deurhangers of bordjes "Pas op! NAT" uit het grote aanbod. U kunt kiezen uit een groot aantal motieven!

Overtuigend: Reclameartikelen

U vertrekt. Maar de duimstok, de pen of het set met notitieblaadjes blijft achter. Met deze doelgerichte reclameartikelen blijft u in goede herinnering bij uw klant. Ook na het einde van het project. Dat zijn de beste voorwaarden voor een vervolgopdracht. In ons uitgebreid assortiment reclameartikelen vindt u beslist de kleine attentie die perfect past bij uw doelgroep en uw diensten.

Professioneel: Presentatie van uw bedrijf

Een hoogwaardige presentatie van uw bedrijf staat voor topprestaties! Met een hoogwaardige bedrijfspresentatie maakt u indruk, en kunt u goed werk veel eenvoudiger ook voor een goede prijs verkopen. Offertemappen, enveloppen of visitekaartjes, postkaarten of bedrijfsstickers: alle presentatiemiddelen voor uw bedrijf zijn verkrijgbaar in een professioneel design. En natuurlijk in een groot aantal varianten. Eenvoudig, snel en in optimale kwaliteit.