Terug naar boven

De Brillux Buitenactie: 01 mei - 30 juni 2022 Efficiëntie met extra bonus!

Zullen we wedden dat in de komende weken weer veel gevels en buitenoppervlakken op een dringende schilderbeurt van u wachten? Dat betekent heel snel heel goed werk afleveren. Goed dat u bent voorbereid - met het efficiënte Brillux assortiment voor elk buitenschilderwerk dat perfect moet worden! Verhoog uw slagkracht met onze krachtige producten en profiteer ook nog eens voor een korte periode van de actiebonus: van 1 mei tot 30 juni 2022 ontvangt u per € 10 netto-omzet met producten uit het actuele buitenactieaanbod een bonuspunt.

Verzilver uw punten tegen waardebonnen en cadeaus die echt de moeite waard zijn. U kunt zich verheugen op een groot aantal nieuwe en beproefde actieproducten en cadeaus. Bij vragen over de actie krijgt u antwoord van uw verkoopadviseur of online.

Veel succes met uw buitenseizoen 2022 en bij het verzamelen van punten!

Veelziidige allround spuitlak

Eerste keuze voor efficiënte renovatie-coatings

Als industrie- en bedrijfshallen op leeftijd zijn, dan is duidelijk wat uw klus is: de oppervlakken hebben een opknapbeurt nodig waarmee vlot en betrouwbaar een mooie en duurzame finish wordt gerealiseerd. Daarnaast zou het bovendien het beste zijn wanneer er zo efficiënt mogelijk op de bouwplaats kan worden gewerkt en u tijd en kosten bespaart.

Juist hiervoor is Ratiospray 2170 gemaakt. De watergedragen, reukarme spuitlak beschermt en geeft grote geveloppervlakken en plafonds van bedrijfshallen in een ommezien een kleur met een goed hecht- en dekvermogen en een zeer comfortabele verwerking.

Als allroundverf kan het niet alleen worden toegepast op trapezium- en golfplaten, maar ook op verschillende andere ondergronden, onder andere Coilcoatings, oude afwerkingen en non-ferrometalen. Ratiospray 2170 is geschikt voor Airless- en Aircoat-verfspuitapplicatie.

U kunt uitkijken naar een smetteloze nieuwe uitstraling van het oppervlak met een hoge kleurstabiliteit en geringe neiging tot verontreiniging. En daarnaast komt er nog bij dat het werk met deze efficiënte spuitlak veel vlotter gaat. Kijk zelf maar!

Passie en vakkennis voor hout

Kwaliteit in houtafwerkingen heeft een naam: Lignodur

Waar vindt u eersteklas producten voor betrouwbaar onderhoud, duurzame bescherming en veelzijdige mogelijkheden om alle soorten houtoppervlakken een kleur te geven? Onder de naam Lignodur. Brillux heeft sinds het voorjaar beproefde en nieuwe houtafwerkingsproducten gebundeld onder de productfamilie Lignodur.

Met Lignodur beschikt u over een ruime selectie en kunt u erop vertrouwen dat u altijd de juiste keuze maakt - voor professionele behandeling van oppervlakken en betrouwbare duurzame bescherming van alle houten bouwdelen. Tot het assortiment behoren watergedragen en oplosmiddelhoudende beitsen en houtverf.

Nog meer: onlangs zijn er nog twee houtolieproducten op lijnoliebasis bijgekomen waarmee u houten bouwdelen natuurlijk en betrouwbaar kunt onderhouden. Beide producten overtuigen door matte oppervlakken met goede doordringing en pareleffect.

De watergedragen houtolie Lignodur Hydrodol 240 met weinig emissies en schadelijke stoffen droogt snel, is bovendien bestand tegen speeksel en zweet conform EN 71-3 en voldoet aan de AgBB. Lignodur Xylodol 540, de houtolie op basis van oplosmiddelen overtuigt met een lange open tijd, goede weerbestendigheid en aantrekkelijk behoud van de natuurlijke houtuitstraling.

Met Lignodur kunt u zich verheugen op een optimaal, universeel en goed gestructureerd compleet assortiment in een leuke nieuwe verpakking. En beter nog: d

De cadeaus

Blij met het succes

Een bijdrage voor het succes van uw bedrijf of uzelf belonen met leuke dingen? U heeft de keuze! Ruil de actiepunten in voor individueel reclamemateriaal of kwalitatieve cadeaus en beloningen.

Deze extra’s voor meer succes, motivatie en plezier tijdens het buitenseizoen heeft u verdient!

50/100 punten

Universele waardebon

Welk cadeau mag het zijn? Met de universele BestChoice-waardebon (50 euro of 100 euro) kunt u zelf uw cadeau uitzoeken bij een van de vele bekende aanbieders.

Bovendien heel simpel: de BestChoice Universeel-waardebon kan direct worden ingeruild voor een originele waardebon van de aanbieder.

50/100 punten

Waardebonnen voor individuele reclamematerialen

Reclame met uitstraling: ga voor 50 of 100 Euro korting op het complete assortiment reclamematerialen. Voor elke vorm van bedrijfspresentatie, doelgerichte communicatie met de klant of om bijzondere diensten aan te bieden, vindt u hier de juiste reclame - ook met uw eigen logo. Uw reclamemateriaal kunt u rechtstreeks en simpel bestellen bij uw verkoopadviseur. Het is de moeite waard - er zijn veel nieuwe reclamemiddelen!

Kubb Wikingerschach
WMF-Kochfeld
Teufel Bluetooth-Box
WMF-Mixer
Smoker
Apple Watch
50/100 punten

Universele waardebon

65 punten

Rösle BBQ Pizza-set 3-delig

75 punten

Fatboy Edison The Petit Designlamp

75 punten

Spikeball Standaard 3 Bal Kit

120 punten

Apple AirTag, pak van vier

200 punten

Bang & Olufsen Beosound Explore

220 punten

Apple TV 4K 64 GB

340 punten

Stihl Accukantenmaaier FSA 60 R

480 punten

Apple iPhone SE

1000 punten

Weber Gasbarbecue Spirit EPX-315 GBS Smart barbecue

Aktionsprodukte