Terug naar boven

Brillux Buitenactie: Van 1 september tot 31 oktober 2021 Top kwaliteit met extra's!

Iedere dag zet u zich voor de volle 100 % in. Voor uw buitenschilderwerk levert u de beste kwaliteit. U gebruikt professionele producten voor een prachtig eindresultaat waar zowel u als uw klanten nu meteen en nog lang in de toekomst van kunnen genieten. Deze inzet verdient erkenning – en een beloning: sla daarom uw slag bij de Brillux Buitenactie 2021 van 1 september tot en met 31 oktober 2021! Telkens als u de perfecte producten voor uw schilderwerk koopt, verzamelt u flink punten die u later voor premies kan inwisselen.

Bij iedere aankoop uit ons actueel actie-assortiment verzamelt u automatisch één punt per aankoopschijf van 10 euro netto-omzet. Aan het einde van de actieperiode kan u dan al uw punten inwisselen voor de aangeboden geschenken of waardebonnen. Gun uzelf ook eens een cadeautje!

U kunt uitkijken naar veelzijdige actieproducten: vertrouwde buitenmuurverven, lakken, vloerverzegelingen en gereedschap - alles inbegrepen! En alsof dat nog niet genoeg is. Overtuig uzelf van de fantastische nieuwe Brillux producten – de innovatieve probleemoplossers voor houtafwerkingen. Veel producten waar u uw voordeel mee kan doen – gegarandeerd!

Geweldig nieuws voor hout

Vormgeving gepaard met duurzaamheid. Kort samengevat.

Hout kent vele gezichten en wordt het best met een individuele afwerking in de verf gezet. Weersomstandigheden, maatvastheid, favoriete kleurgeving en nog zo veel meer - dat alles speelt een rol. Met de houtafwerkingsproducten van Brillux heeft u als professionele vakman steeds de ideale oplossing paraat. Als geen ander slaagt u erin om uw creatieve vrijheid voor de look te combineren met de beste verwerkingseigenschappen en een optimale bescherming.

Sinds de lente hebben wij ons assortiment aan houtafwerkings- en veredelingsproducten met drie nieuwheden uitgebreid. Met TopGuard 280 staat er een innovatieve, watergedragen, premium beits met een uitstekende kleurstabiliteit en weersbestendigheid ter beschikking. Deze hybride beits met alkyd- en acrylaatbindmiddelen overtuigt door zijn lange open tijd en de mooie accentuering van de houtnerf en -structuur. De milieuvriendelijke, geurarme houtbeits Grenodecor 236 biedt dankzij zijn matte glansgraad een mooie uitstraling en is daarom ideaal voor decoratieve afwerkingen. Beide nieuwheden zijn zowel voor binnen- als buitenschilderwerk geschikt. SolvoGuard 885 rondt dit trio voor houtafwerking af: Met dit product krijgt u een weersbestendige, structuurbehoudende afwerking voorzien van een filmbescherming. Om die reden is het de eerste keus voor de renovatie van onregelmatig verweerd hout. Overtuig uzelf - het loont de moeite!

Weißes Bauernhaus mit Holzelementen
Rotes Einfamilienhaus aus Holz
Frisch gestrichener grüner Holzzaun
Architektenhaus mit moderner Holzfassade
Innenraum mit moderner Holzvertäfelung

Beloningen

Meerwaarde en variatie – de beloningen 2021

Vooral in dit jaar is het belangrijk om voor leuke momenten in het dagelijkse leven te zorgen. Uw bonuspunten van de Buitenactie 2021 kunt u inruilen voor dingen die u leuk vindt en ondersteuning bieden bij uw bedrijfspresentatie.

Echt mooie en handige dingen verkrijgt u met de hoogwaardige cadeau-beloningen of de waardebonnen. Om uw diensten nog beter te presenteren, zijn de waardebonnen voor individuele reclamematerialen een goede optie.

Dus: bonuspunten verzamelen en dan een keuze maken!

Waardebonnen voor individueel reclamemateriaal

Waardebonnen voor individueel reclamemateriaal

Overtuigende reclame - nog goedkoper! Met deze waardebon ontvangt u 50 of 100 euro korting op het complete assortiment reclameartikelen.

Reclameartikelen

Kubb Wikingerschach
WMF-Kochfeld
Teufel Bluetooth-Box
WMF-Mixer
Smoker
Apple Watch
50/100 punten

Universele waardebon

80 punten

Schaakspel KUBB wedstrijdeditie rubberboom

90 punten

WMF KULT X Mono inductiekookplaat

95 punten

Schildkröt Longboard 41" "CoolChimp"

100 punten

WMF Kult X Multifunctionele blender

150 punten

Teufel ROCKSTER GO Bluetooth Speaker

190 punten

Pinolino Bolderwagen Inklapbaar "Paxi Style" met rem, marineblauw

420 punten

Rösle Smoker No. 1 F50-S zwart (Ø 50 cm)

530 punten

Apple Watch Series 6

615 punten

Apple AirPods Max

1400 punten

Apple MacBook Air

Actieproducten