Terug naar boven

Wij zien uit naar uw komst! Servicetijden en bereikbaarheid

Onze vestigingen zijn op de bekende openingstijden voor u bereikbaar. Omdat wij nog steeds onze bijdrage willen leveren aan de bescherming van kwetsbare personen, onze klanten en onze medewerkers, vragen wij u bij het betreden van onze vestiging de volgende aanwijzingen in acht te nemen:

  • Houd altijd de voorgeschreven minimale afstand aan.
  • Betreed de vestiging alleen via de bewegwijzerde ingang.
  • Gebruik het bij de ingang beschikbaar gestelde desinfectiemiddel en draag een mondkapje. Als u geen eigen exemplaar bij u hebt, stellen wij u een mondkapje ter beschikking.
  • Wij vragen uw begrip voor het feit dat onze coffee corners tot nader order niet gebruikt kunnen worden.

Uiteraard nemen ook onze medewerkers alle noodzakelijke hygiëne- en beschermingsmaatregelen in acht en zorgen ze er bovendien voor dat alleen het toegestane aantal personen in onze ruimten aanwezig is.

Wij blijven onze beproefde leveringsservice als vanouds aanbieden. Onze verkoopadviseurs en technische adviseurs zijn onder de bekende contactgegevens voor u bereikbaar en staan u na afspraak graag op locatie te woord.

Wij vertrouwen op basis van onze beproefde samenwerking op uw begrip. Neem bij vragen contact op met onze vestigingen of met uw verkoopadviseur.

Brillux Apeldoorn

Brillux Arnhem

Brillux Enschede

Brillux Rotterdam