Terug naar boven

Buitenreclame Nieuwe klanten winnen – met reclame die gezien wordt

Op straat, aan een steiger, op uw voertuig of uw bedrijfspand  goed zichtbaar en opvallend voor voorbijgangers en gaande en komende klanten: Profiteer van een professionele en opvallende buitenreclame met onze ondersteuning.

Profiteer van de talloze mogelijkheden om de aandacht van potentiële klanten te trekken en een positieve indruk na te laten! Wij ontwerpen kwaliteitsvol reclamemateriaal voor buitenshuis met uw eigen bedrijfsopschrift  professioneel, snel en opvallend.

Steigerdoeken

Steigerdoeken

Door tijdens projecten de aandacht op uw onderneming te vestigen, laat u op groot formaat zien waar uw onderneming voor staat en wat u kunt realiseren. Met buitenreclame aan een steiger op de werkplaats creëert u kansen om nieuwe klanten te winnen.

De volgende standaardformaten kunt u rechtstreeks bij uw vertegenwoordiger bestellen:

1,40 m x 1,40 m 

2,00 m x 1,00 m 

2,00 m x 2,50 m 

0,60 m x 2,50 m

2,50 m x 6,00 m

U vindt bij ons steigerdoeken met specifieke thema’s in het formaat 2,00 m x 2,50 m. Plaats uw contactgegevens in het te bedrukken veld.

Interesse? Neem contact op met uw vertegenwoordiger of uw lokale vestiging.

Spandoeken

Trek de aandacht met een spandoek

Met reclamespandoeken trekt u de aandacht naar zich toe! Spandoeken zijn de boodschappers van uw merk en uw onderneming. Ze brengen een unieke en ondubbelzinnige boodschap over.

U kunt onze spandoeken rechtstreeks bij uw vertegenwoordiger bestellen.

Spandoeken voor banierhouders

Formaat 1,5 m x 4 m

met 3 karabijnen uit kunststof die aan de banierhouder worden bevestigd en 5 karabijnen uit kunststof die aan de mast worden bevestigd.

Spandoeken met stabilisator

Om te voorkomen dat uw reclamevlaggen bij windstilte slap aan de mast hangen omdat ze niet kunnen wapperen, kunt u een vlag met stabilisator kopen. In dat geval spant u een koolstofstang en een stabilisatiebuis uit aluminium in de genaaide zakken van het spandoek. Klaar! Uw spandoek verkondigt uw reclameboodschap ook zonder wind in het formaat 1,5 m x 4 m.

Spandoek

Formaat 1,15 m x 3 m

Met een riem ter versterking aan de stangzijde en 4 karabijnen uit kunststof.

Inhoud voor websites

Inhoud voor websites

Hier vindt u banners om te verwijzen naar de website van Brillux. Ze zijn zo bedacht dat uw klanten in een handomdraai de informatie vinden die ze…

..meer