Terug naar boven

MiniWorkshop Spuitlakken – snel, voordelig en een perfect resultaat

Perfect voor professionals: de spuitoplossing voor watergedragen lakken.

Uiteraard gaat lakken met een spuitsysteem sneller dan met kwast en roller. En uiteraard is het resultaat veel overtuigender. Alleen jammer van de hoge kosten voor het Airless- of AirCoat-toestel. En van het lage rendement op kleine oppervlakken en de tijdrovende reiniging van de apparatuur.

Dankzij een revolutionair spuitsysteem hoeft u zich voortaan geen zorgen meer te maken. De watergedragen lak wordt speciaal bereid voor spuittoepassingen en gebruiksklaar geleverd voor verwerking in een handig, krachtig en prijsgunstig spuitapparaat.

Let nu maar eens goed op: netjes, snel, perfect geschikt voor oppervlakken tot 50 m2 en met een briljant resultaat – en daarom natuurlijk ook helemaal rendabel!

Het systeem bestaat uit Hydro-PU-XSpray in verpakkingen met schroefverbinding en compacte lagedruk-spuitapparaten met XVLP-technologie. Ontdek alles wat er te weten valt over deze fascinerende lakrevolutie van Brillux en probeer het zelf uit tijdens deze MiniWorkshop in uw Brillux-vestiging!

Inhoud

Inleiding – theoretische gedeelte (ca. 0,5 uur)

  • Het systeem: waarom Hydro-PU-XSpray en de lagedrukspuitapparaten met XVLP-technologie technisch, economisch en praktisch tot meesterlijke resultaten leiden.

  • Goed om te weten: informatie over spuittechnologie en de mogelijke toepassingen en over het gebruik van andere grondverf, beitsen, lakken of dispersies in de XVLP-spuittechnologie.

Praktisch gedeelte (ca. 1,5 uur)

  • Het systeem in de praktijk: maak zelf gebruik van de Hydro-PU-XSpray. Uiteraard onder vakkundige begeleiding!

Meer informatie

Doelgroep: professionele verwerkers

Duur: 2 uur, excl. pauze en een hapje en drankje

Deelname aan deze MiniWorkshop is gratis voor u!

Aanmelding

Datum Uur Vestiging
10.10.2017 17:00 uur Rotterdam Naar de aanmelding
12.10.2017 17:00 uur Apeldoorn Naar de aanmelding
17.10.2017 17:00 uur Enschede Naar de aanmelding