Terug naar boven

1 februari – 31 maart 2019 Brillux Binnenactie: Elk punt telt voor ons Premium-assortiment

Om een ruimte om te toveren tot een nieuwe, fascinerende ervaring, zijn er drie dingen nodig. Punt 1: een goed idee. Punt 2: uw uitstekende vaardigheden. Punt 3: de juiste producten voor elke toepassing en elk gewenst effect. Welkom bij de Binnenactie 2019!

Ontdek nu ons actieaanbod met ideale afwerkingsproducten en gereedschap van hoge kwaliteit voor al uw interieurprojecten. U zult ook versteld staan van wat u met uw punten nog allemaal kunt doen. U verzamelt ze automatisch bij aankoop van onze actieproducten. Dit kunnen we u wel al vertellen: u zult er plezier aan beleven. Uiteraard in uitstekende kwalilteit!

Het gaat als volgt: van 1 februari tot en met 31 maart 2019 ontvangt u bij de aankoop van een actie-artikel per € 10,00 netto-omzet een bonuspunt. Vervolgens ruilt u de verzamelde punten in voor het door u gewenste geschenk. Al benieuwd wat we voor u in petto hebben?

Muurverf voor binnen

Harmonieuze afwerking

De hoogste opbrengst, topprestaties en de beste functionaliteit: voor elke uitdaging vindt u in ons actieaanbod de passende verf voor binnen. En het eindresultaat met dispersieverf? Altijd een succes bij u en uw klanten.

Lakken

Glanzend effect

Een glanzende interieurverf waarmee de verwerker eenvoudig en rationeel aan de slag kan, maar die ook duurzaam is voor de klant en aangenaam reukloos voor beiden: dat zijn de watergedragen Hydro-PU-lakken. En ze doen mee aan de Binnenactie 2019.

Gereedschap

Topaccessoires

Met een allround assortiment lukt alles beter: profiteer mee van de Brillux systeemfilosofie. Met het Brillux gereedschap, bijvoorbeeld voor het aanbrengen met roller en spuitapparatuur of onze afdichtingsmiddelen, bent u altijd gerust – want producten van topkwaliteit leveren nu eenmaal topprestaties.

Cadeaus

Ze mogen gezien worden. De cadeaus.

We trakteren onszelf niet genoeg op een leuk extraatje. Dit is het ideale moment. Met de geselecteerde cadeaus van de Binnenactie 2019 gunt u zichzelf een persoonlijk extratje of maakt u uw dagelijkse activiteiten een stukje aangenamer. Wissel uw punten in tegen uw favoriete cadeau(s)!

Veel plezier met het verzamelen en inwisselen van uw punten!

Universele waardebon

Met de universele waardebon van BestChoice (€ 50 of € 100) bepaalt u zelf uw cadeau. Ruil uw punten in voor een waardebon van bekende fabrikanten. De originele waardebon wordt opgestuurd met de post of via e-mail.

Universele waardebon inruilen

Digitale fotolijst Rollei Degas DPF-800 zwart

Een indrukwekkende kadrering (diagonaal: 8 inch) voor uw mooiste foto's – hoge resolutie, met kalender- en tijdweergave en praktische afstandsbediening.

Fatboy Edison The Petit designlamp

Straalt van kap tot voet, draadloos en met 24 uur batterijvermogen. Draagbare elegantie voor binnen en buiten, 25 cm hoog en een must-have voor designliefhebbers.

Alessi koffie- en theeapparaat

Poëzie ontmoet zakelijkheid: de vormgeving van deze cafetière (hoogte: 17 cm) van Designer Aldo Rossi heeft al geruime tijd een cultstatus verworven. De uitstekende smaak van wel drie kopjes warme drank hoort er uiteraard ook bij.

SodaStream Crystal 2.0

Sprankelend water – zonder gezeul en met oog voor het milieu. Dit toestel is wellicht de meest elegante bruiswatermachine die momenteel op de markt te vinden is, afgewerkt met roestvrijstalen elementen en inclusief glazen karaf.

Apple Airpods Bluetooth-hoofdtelefoon

Tijd voor een nieuwe vorm van discreet luisterplezier – draadloos, inclusief microfoon, bediening met Siri en een fantastisch rijk geluid. Maakt automatisch verbinding met iPhone, iPad, Mac of Apple Watch. Met het gebruikelijke exclusieve design.

Brillux Color Diamond

Dit apparaat meet de kleur van gelijk welk oppervlak en stuurt nauwkeurige digitale kleurinformatie rechtstreeks naar uw smartphone of tablet.

Apple Watch Series 4

Gezondheidsmonitor, trainingspartner en bodyguard; telefoon, radio, streaminghulp en natuurlijk: horloge. De nieuwe Apple Watch (44 mm) met GPS en Cellular in een volledig herzien ontwerp zit boordevol unieke functies, is geliefder dan ooit bij het publiek en is al lang uitgegroeid tot het ultieme fitness- en lifestyle-gadget.

Miele Scout RX2-robotstofzuiger

Laat dat vervelende stofzuigen over aan deze professional. Deze moderne robotstofzuiger kan slim navigeren, heeft een lange batterijduur en een hoge zuigkracht. Hij reinigt grondig tot in de hoeken en ziet er ook nog eens geweldig uit. Een slanke (Ø 354 x 85 mm) reinigingsspecialist van topkwaliteit met een krachtig vermogen.

Muurverf voor binnen

De binnendispersies van Brillux scoren in iedere situatie, ook bij een veelvoud aan kleuren.

..meer

Watergedragen lakken

Profiteer met een compleet assortiment lakken, beitsen en grondverven van onze knowhow en kwaliteitsvoorsprong.

..meer