Terug naar boven

Voor onze medewerkers Bijscholingsaanbod bij Brillux

De Brillux Academie in Münster (Duitsland) vormt de beste omgeving om onze beproefde “Leren voor de toekomst”-filosofie in de praktijk om te zetten. In seminars, interne en externe ondersteuningsprogramma’s, via e-learning of aan de hand van educatieve spelletjes: met onze alomvattende bijscholingsconcepten ondersteunen en stimuleren we u doelgericht tijdens uw ontwikkeling.

Vestigingen Rotterdam

  +31 10 29234-89
+31 10 29234-70
rotterdam@brillux.nl

Leren voor de toekomst

Het e-learningsysteem

Met het flexibele en individuele Brillux e-learningsysteem kunt u zich verdiepen in de meest uiteenlopende thema’s.

Technische cursussen

Er worden regelmatig bijscholingsevenementen georganiseerd over uiteenlopende onderwerpen: verf- en pleisterproducten, buitengevelisolatie, lakken en beitsen, gereedschap of interieurdesign – zowel theorie als praktijk.

Seminars

U hebt een uiteenlopend en veeleisend takenpakket? Ons extern en intern seminarprogramma is hier perfect op afgestemd met cursussen communicatie en spreekvaardigheid, verkoopseminars, maar ook speciale thema’s.

Leidinggevenden

Leidinggevenden moeten niet alleen heel wat vakkennis hebben, ze moeten ook over sterke persoonlijke en sociale vaardigheden beschikken. Uw leiderschapsvaardigheden worden doelgericht ontwikkeld tijdens verschillende opleidingsprogramma’s voor leidinggevenden.

Ondersteuningsprogramma’s

Zowel voor succesvolle stagiairs als voor jonge werkkrachten op de verkoopafdeling: tijdens doelgerichte ondersteuningsprogramma’s wordt u voorbereid op uw latere taken als vakman of leidinggevende.

Over ons

Brillux is een familiebedrijf van de vierde generatie en biedt ook zijn medewerkers ..meer dan verf.

..meer

Carrière bij Brillux

Wilt u ook graag deel uitmaken van Brillux? Ons bedrijf biedt talrijke carrièremogelijkheden.

..meer